Wednesday, February 12, 2014

WAH!


I update blog lagi!! 2 days in a row y'all! Woot woot!

Ini satu kebanggaan untuk diri sendiri. Serious. 
Hahahahaha. Gelak sebab tak percaya. 

Disebabkan I feeling2 nak convertkan blog ni ke travel blog.. maka dengan itu I dah update a few of my favorite travel blogs , u can check out the list at the side of this blog under the column "favorite travel blogs".

Feeling kan?

I am thinking of creating one new blog specifically for travel only.. tapi memandangkan rekod hangat-hangat tahi ayam diri I sendiri dari segi aktiviti meng update blog kurang memberangsangkan for the past few months, maka dengan itu terhasil lah blog carca merba campoq-campoq pasal life, works, travels, pendek kata SEMUA. All in one. Senang.

The blog list will be updated from time to time.. and as of now semua tu adalah Malaysian travel blogs..

I will add more soon, I have a few list of non-Malaysian travel blogs yang best to share with u guys. I've been bloghopping a lot for quite some times (told ya I got no job at work), and I found many interesting travel blogs out there. I will share soon, InsyaAllah. Stay tuned for more ok?

So now what?
I need to get a new lappy repair my lappy asap coz my blogging mood is back (kononnye...)

Let's just see...berapa lama nak tahan ni. :)))))))

Love,
Rara yang over excited.




No comments: