Tuesday, February 18, 2014

LINGKUP

So... my laptop memang confirm dah lingkup!

That means, pencarian laptop bermula sekarang :)

Bila I cakap to my colleagues (Eh ada lagi ka, bukan department dah katup? Tumpang department sebelah sat eheh) diorang semua tanya

"U guna ke laptop?"
"Guna" Laju je jawab.
"Guna buat apa?"
"Update blog, tengok youtube, movie online"
"Tu je?"
Fikir seminit.
"Aah"

:))

Heeeeeee memang yang tu je lah kegunaan laptop dalam hidup I sekarang ni. Sebab kerja I memang buat kat ofis, balik rumah goyang kaki je, no home work.

I pon lantas email housemate I, we are working under the same roof but different floor :)

"I want to buy a new laptop"
"Ok, nak yang macamana? Performance bagus ka bla bla bla "
"I nak yang exterior dia feeling"
"Go for Apple or VAIO, exterior memang lawa"
"Nak yang touch screen skali" I replied.


Motifffff? Nak update blog je kot.

:))

Ni pon macam dah malas-malas nak sambung trip Jogja

Ampun!

No comments: