Thursday, January 2, 2014

Hello 2014.

Assalamualaikum and Good Day! 
Alhamdulillah, we are now entering 2014 :) 

Since my current interest is travelling, I might change this blog to a travel blog. Tapi takut hot2 chicken shit :p , so jangan berharap sgt ok blog ni nak update selalu hahaha! 

These are my 2013 travel highlights : 

Jan 
- Jogjakarta, Indonesia (5 days 4 nights - 23rd Jan till 27th Jan) 
Travelled with Air Asia Return tickets RM375 including luggage 

March 
- Johor Bahru (23rd March) 
- Legoland Malaysia (24th March) 
Legoland Discount tickets at 25% (gunting voucher kat plastik keropok, keropok apa tak igt) 

May 
- Phuket, Thailand (4 days 3 nights - 4th May till 7th May) 
Travelled with MAS return tickets RM419 all inclusive 

June 
- Langkawi (3 days 2 nights - 7th June - 9th June) 
Travelled with MAS return tickets RM319 all inclusive 
- Kemaman and Dungun (2 days 1 night) 
Road trip with girlfriends 

October 
- Bangkok and Pattaya, Thailand (1 night in Bangkok 2 nights in Pattaya total 4 days 3 nights - 2nd October till 5th October) 
Travelled with Air Asia Return tickets RM200 (not including luggage) 
-Johor Bahru (one day trip, for a friend wedding, can't remember the date)

November 
- Muar and Melaka (2 days 1 night - 2nd Nov till 3rd Nov) 
Road trip with girlfriends 
- Cameron Highlands (2 days 1 night - 30th Nov till 1st Dec) 
Road trip with girlfriends 

December 
- Medan, Indonesia (2 days 1 night - 7th Dec till 8th Dec) 
Travelled with Air Asia Return tickets RM93 not including luggage (last minute booking with AirAsiaGo) 
- Kuching (4 days 3 nights - 20th Dec till 23 Dec) 
Travelled with MAS return tickets RM285 all inclusive 

I wish I could share with u guys my travel itinerary , budgets and so forth.. tapi dah lupa sebab lama dah pi and knowing me yang memang pemalas nak tulis berapa budget ni.. mmg tak dak bajet lah kiranya muahaha :)) 

And kesemua tempat yang I pegi ni adalah TANPA travel agents , semua buat sendiri dari booking hotels, transport etc. 

And please bear in mind I am not a backpacker because I travel with huge luggage and I don't mind spending some money to buy extra luggage because I just can't travel light! :( 

Soooooo, let's plan for 2014 travel itinerary! But too bad, since I will be transferred to a new department soon,so susah skit especially bab cuti. Kena tunggu masuk sana dulu, check Annual Leave planner, baru boleh selit cuti I dan start planning! Nak pi mana tu tak tau lagi, just wait and see! :) 

Btw, this month I will be joining my family for a trip, or should I call it shopping trip? 

Yang ni memang amik tour agent sebab kalau gi dengan orang tua eloklah amik tour agent kesian diorang nanti penat berjalan. 

Kalau muda remaja macam kita (MUDA KE!!!TAHUN NI DAH 3 SERIES!!!) mmg takde hal jalan kaki berapa KM pon (like we did in Bangkok, rasa nak tercabut kaki lantas gi massage kat OASIS massage centre yang best nak mampos tu!!) 

 CHIAO! 

 Love, Rara

No comments: