Monday, September 12, 2011

Ezza dah kahwin!!

Alhamdulillah, selamat sudah my darling BFF ezza dinikahkan dengan pasangan beliau Apeh.
selingan gambar pre wedding beliau dan apeh :) Cute sangat tu deduwe nih.
Ezza yang cantik di hari pernikahan beliau. I like the red lips! time ni dah siap2.. getting ready nak ke masjid. Majlis nikah beliau dihadiri oleh Abby, Rafiecca and myself only sebab yang lain2 terpaksa bekerja.
Mak beliau, Ezza and her niece. Depa ni style keturunan segak2! Bertuah apeh.
Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, Ezza sah menjadi isteri kepada Apeh terchenta pada 09/09/2011. Tahniah! Sessi menyarung cincin ni.
Rafiecca and I. Time ni majlis dah selesai.. dah nak balik rumah untuk minum petang. Bihun sgt sedap. Siap tambah!
Mlm tu kami bertiga sempatlah keluar makan2 sikit kat Penang ni. Sebenarnya bertujuh termasuk Ayra, Gadap, Tom and Boy. :)
Kalau dah pi dengan Gadap kan, maka termasuklah kami bertiga dalam agenda beliau, open house 4B di Sg Ara! :))
Tp lepas tu sempat jugak kami ke Pdg Kota Lama, makan sotong kangkung dan kerang bakaq. Nasib baik sempatttt :P
Saturday 10/09/11. Majlis resepsi di rumah pengantin perempuan. We olls feeling2 bridesmaids! :)
kami feeling2 movie bridesmaids u olls! :P
love my girls!
sweet sgt tu in purple!
Myself and the other syakirah and aliya. :) Glad to meet her after sooo long!
 pengantin lelaki dah sampai. Ezza sangat cantik dirias oleh Jumie.
with pengantin.

Tahniah buat Ezza dan Apeh. Semoga perkahwinan hampa kekal ke akhir hayat. We (the Ks) love youuuuuuuuuu so much! XOXO. Selamat menghadapi alam rumah tangga yang penuh cabaran dan doa kami hang cepat2 dapat baby comel plsssssssssss!! 

time ni Ezza macam Nora Elena kan? ok byeeeeeee


Rara says : Who's next?! Lalalalala~

5 comments:

Alya said...

Congrats to ezza & apeh!!! :)
Happy sgt with all K's in purple very the glamour gtu
I like~~~~
wish pengantin baru cpt2 dpt baby hehe

pn.ezza said...

trima kasih kpd yg hadir..harap maaf jika kenduri mcm hambar sket..

cik aby baby said...

pn.ezza..? oh my.. hg dh jd puan dah ezza oiiiiiii.. lps ni puan kirah. lepas tu? puan alya.lepas tu?puan nea.lepas tu baru puan nur hidayah.erk?!??

rafiecca said...

Im happy for u Eiz!! The wedding x hambarlah! Cuma dlm kegembiraan kita terselit kesedihan yg menimpa ur brother's family. Semoga rohnya ditempatkan di kalangan org2 yg beriman. Amin.

ohmaiwedding said...

congrats Pn Ezza!hihi...aku mula2 dulu tak bole nak digest perkataan puan itu.hang boleh.bagus tu.:) mana ada hambar.kami semua ok.kehilangan org tersayang,nikmat ibu-bapa, zuriat, kesenangan dan kesempitan hidup dan segalanya yang ada di dunia ini hanya ujian.manusia dijadikan oleh Allah s.w.t hanya untuk beribadat.
"Tidak Aku jadikan jin dan manusia melainkan untuk beribadah kepada Aku."(Surah AzZuriat:56)