Friday, July 15, 2011

Hujung minggu datang lagi

Salam readers..

Hari ini hari jumaat. Hari ini adalah public holiday untuk I sempena birthday sultan Brunei. Semalam pon I cuti. Tiada tujuan. Saja suka2 sebab cuti tahunan banyak lagi. Hehe.

Dah 2 hari terperap di rumah. Tak keluar langsung. Malam rabu lepas awal2 lagi dah ke pasar borong beli barang basah sebab awal2 lagi dah rancang nak bertapa di rumah ahaks. Seronok kan ke pasar borong? I suka sangat.

Esok sabtu. Azroy ajak pulang ke rumah org tua beliau di sg buloh sebab sepupu diorang kahwin ahad ni. Adik beradik lain semua balik. Segan plak I kalau ramai2 cani. Ye la, siapa la I ni kan, bukan menantu lagi pon. Hanya teman tapi mesra sajerrr! Tp kalau I tak pergi nanti family beliau igt I sombong plaks. Hurmmmm. Pi je la kan.

Minggu dpn blk png! Hazab sgt tawww! Bukan apa, betol2 hujung bln before dpt gaji! Huuu sib baik awal2 bulan dah save duit nak blk utk kenduri Wawan kaedahnya. And the week after next is bulan puasa. How time flies! And esok (15 july) nisfu syaaban kan?


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: