Friday, July 29, 2011

Dah nak puasa!

Cepatkan masa berlalu. Dah nak puasa dah isnin ni, inshaallah.

I ni keje ikot negara Brunei. So, public holiday pon follow Brunei. Sepatutnya 1st Ramadhan Brunei cuti. Tp malam ni baru dpt result. Sebab diorg tgk anak bulan kat negara diorg, tak sama dgn Msia.

Kalau Sabtu diorang start puasa, maka tak cutilah. Kalau puasa jatuh hari Ahad plak, maknanya hari Isnin cuti lah! Yayyyy :) mintak2 puasa di Brunei jatuh hari Ahad. Ahaks!

Mcmana kami nak tau Brunei puasa hari apa? FB lah jawapnya! Tgk status kwn2 Brunei kami atau msg diorang terus. Huuuu.

Harap2 puasa Brunei jatuh hari Ahad, bolehlah cuti hari Isnin. Nak sahur ahad malam tu and Isnin tu membuta sampai tghari, pastu terus shoot ke rumah family Azroy utk berbuka puasa sama2. Rumah mak bapak I jauh lak kat Penang tu haaaa .

Nasib baik rumah family Azroy dekat, leh la I menumpang kasih especially on the very first day of Ramadhan. Syahdu kalau berbuka sorg!

Selamat berpuasa kepada semua umat Islam di seluruh dunia.

Luvs,
Rara


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comment:

intan Norafzan said...

babe, selamat berposa !!!