Sunday, May 8, 2011

In making a big decision

Maaf sebab dah lama x updet blog. Life is busy. Mcm biasa. Sudah masuk bln 5 skrg ni,cptkan?

My sister is getting married this coming june. Harap2 semua berjln lancar.

Abah awal2 lg dah sound, lepas kenduri kakak ni, kenduri I plak. Ermmmm.

Thn dpn? Thn dpn umur I 28thn. Mmg sesuai sgt dah nak kawen. Duit? Inshaallah duit boleh cari. Kurus? Haaaa yg ni mmg problem paling besar di dunia. Boifren? Azroy la sapa lg.

Dulu mmg tegedik2 nak kawen,sungguh! Tp sekarang? More to risau. I think I'm just being paranoid.

Or maybe I think too much.

Betul ke dia ni laki yg I nak jadikan teman hidup smp mati?
Yang akan ambil alih tempat abah utk menjaga I nanti?
Yang bakal menjadi daddy untuk anak2 I nanti?
Yang akan berada disisi masa susah dan senang, jatuh dan naiknya I.

Life is hard.

Tp I percaya, kalau dah jodoh tak kemana.

Kalau niat kita baik, inshaAllah ditunjukkan jalan.

Rara says : doakan kami yer!


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: