Saturday, April 23, 2011

Sabtu.

Sabtu sudah. Hari ni I ada misi. Takdelah misi sangat. Cuma nak kena cr baju utk comp annual dinner next week. Huu dah dkt 5thn keje ni br first time nak pegi.

Kalau org lain excited when it comes to annual dinner,tp I jd susah hati. Sebab tak nak pegi pastu boss plak paksa pegi huhu.

Sbb utama x nak pegi sbb malas nak cr baju, nak makeup,accesories,sooo not me! Tp thn ni mcm kene pegi sbb dah masuk team baru ni bdk2 baru semua excited nak pegi pastu paksa I join skali. Huuuuu!

Agak2 japgi kalau cr baju tak jumpa haruslah I buat fashion I sendri. Nak sangat I pegi kan?haha!

Tak pon tibe2 I buat magic tak muncul di hari kejadian? Haaa ok gak idea nih. Tp confirm kena sekeh dgn boss nnt. SOS!

Pagi-pagi I dah seret azroy teman. :-)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: