Wednesday, March 9, 2011

Jum kasi gegar!!

Airil dah buat entry pasal kisah photogedix kitorang hari tu. Pi lah tengok blog beliau kalau rajin. Over tawww. Haha! I rasa macam sudah kenal lama dengan beliau. Tak tau kenapa.

Minggu ni minggu busy. Setiap malam ada dinner free. Semua orang nak belanja kami dinner di saat2 akhir. Best betul. Semalam makan di Restoran Sri Kemayan, best sangat sebab ada udang besar. Tadi pergi makan sini.
Tandoor.com. Food sangat marvelous! I love it.

Thanks to Siti Mai and Rina sebab belanja. Diorang dari team CCR. Siapa-siapa kerja bank mungkin tahu apa tu CCR. Siapa-siapa tak tahu duduk senyap2 ok?

This is Rara and Aliya. Saat-saat Aliya nak berlepas pulang ke KL. 

Kita jumpa Isnin ni yer. Wow wee. Isnin depan sudah kerja di Cyberjaya!

To Aliya, tolong staple mulut Mark jap, I tau dia akan jerit nama I nanti, especially bila I datang kerja dengan imej baru. Nak kena budak nih!

Rara says : What? 2 days more?! I haven't pack my bag yet!! SOS!

No comments: