Sunday, March 6, 2011

Ahad yang terakhir.

Yessss. Today is my last Sunday in Brunei. Wohoo! Sangat excited sudah mau pulang ke Malaysia. Dah terbayang-bayang kat pala otak I apa yang I akan buat on next Sunday. Oh semestinya dating bersama Azroy! Kat mana dan nak beli apa itu belom pasti lagi. Yang pastinya nak jumpa beliau dulu. He's going to fetch me at the airport. Maybe with his two nephews. Tapi tak sure lagi. I takot tak muat sebab luggage I besar, tau la bonet myvi mana muat nak letak luggage besar.

Tadi gi wedding orang Brunei. Lebih kurang wedding orang Melayu kita, tapi tempat duduk diasingkan lelaki dan perempuan. So I duduk dengan my HSBC colleagues. Nasib baik ada gang, fuh! :p Tapi panas gilaaa berpeluh abis dah la baju ada lining. Pastu diorang ni konsep tunggu semua orang datang dulu baru makan sama-sama. Kalau kat hotel tak pa la kan nak tunggu, ni kat bawah khemah. Hazab! But the food was awesome!

Rara says : Yey tak sabar nak balik :)

No comments: