Saturday, February 5, 2011

Policy

Luke the boss adalah sangat skema. Beliau tidak membenarkan I pergi mana sorang-sorang. Even nak pergi tandas sebelum masuk tengok movie pon dia nak ikot. I ni plak memang dah biasa pergi sorang... Azroy selamba je masuk dulu dan I memang tak kisah..

Merasalah Luke and Lawrence tunggu I berjam-jam depan kedai kain masa I shopping kain. Sapa suruh nak ikot kan?

Lawrence pon sama, I nak pergi sorang-sorang even hypermarket depan hotel pun dia nak ikot. Azroy lagi suka I pergi sorang kot? Azroy memang malas nak teman I pi shopping sebab beliau kata I nak beli satu barang pon dekat 8 jam... hihi.

It is like our "policy". And everyone knows about it. We'll be together everywhere and any where we go. The 3 of us. If u want to bring Lawrence out, u have to bring me and Luke as well. We come in package, we're happy meal yeah! :)

Anyway, terima kasih to both of them kerana menjaga diri ini ibarat menatang minyak yang penuh.

 Me and Lukey lukey :)

Rara says : Have a great weekend everyone!

No comments: