Tuesday, December 14, 2010

December good news.

Ya. Di entry kali ini I akan bercerita tentang berita baik di bulan December. Yang baik-baik saja tau! :)

December 8th - It's my birthday. I took half day leave on that day. Teman-teman seofis nyanyi birthday song sangat kuat on the floor! I was so happy at that time. Happy that I have such a lovely colleagues like them all. And I received a special birthday card from them. Kenapa special? Sebab ade record suara Mark cakap, "Happy Birthday Shakirah Oh yeah Oh yeah Oh yeah". Haha! I went back home at 1pm and then headed to TTDI straight. Fetched Azroy at his office and went to One Utama to claim my birthday gift from him. Thank u sayang :). Pastu  makan-makan and terus shoot to Azroy's place in Sg Buloh, and I received a gift from his mom. Thank u... I feel so bless.

December 9th - Buffet dinner with colleagues at Sunway Tower Hotel. Diorang cakap nak celebrate birthday I skali, so I received another loud birthday song there. Malu sebab orang tengok tapi happy! and I got cabutan bertuah pada hari tersebut. I likeee. 

 Me, Dayang and Farah tengah berebut sushi :)

December 11th - Kak Ju's birthday and beliau dirisik di hari lahir beliau. Awww. Another good news to me and my family. Dan hari ini jugak I spend time dengan kawan-kawan SAWAN I utk celebrate bday hehehe. Please refer to previous entry.

December 12th - Jalan-jalan and nonton wayang (Ngangkung) with his mom at Cineleisure, Damansara.

Rara and Azroy's mom.

Emak Azroy sangat peramah dan senang diajak berbual. Hobi beliau adalah berjalan dan melihat tempat orang. Hampir setiap hujung minggu beliau diisi dengan pelbagai acara seperti beriadah di air terjun, mendengar ceramah agama mahupun kesihatan, membuat lawatan ke rumah anak-anak beliau yang sudah berkahwin (atas alasan ingin melihat cucu), melawat tempat-tempat bersejarah dan macam-macam lagi. Azroy bilang emak beliau seperti seorang wakil rakyat. 

I setuju.
Sebab? Baru sebulan I jumpa beliau macam-macam aktiviti sudah dirancang. Hehe. Tapi takpe, memang satu kapal dengan I yang pantang duduk rumah!

December 13th - Sheilla, the manager has announced that Lawrence and I will be be going to HSBC Brunei for 2 months training. Alhamdulillah. I texted Abah and he was so happy that I was selected. Syukran. InshaAllah I akan terbang ke Brunei Januari next year. The exact date has not yet confirmed, I promise to update more about this later once it's confirmed. Tahukah anda macamana rasa bila dapat buat orang tua gembira? Speechless.

And I jugak dapat hadiah birthday berupa tudung dan selendang daripada my gfs Ienn and Didie. Thanks a lot girls. Muahs!

Rara says : Thank You December for all these good news. Hopefully there are more great news coming up soon :)

1 comment:

mRs aGed said...

aku pun nak jgak december yg besh...hehehe...