Monday, December 13, 2010

26th birthday

I had a blast birthday this year. Alhamdulillah. I bersyukur sangat-sangat dikelilingi oleh orang-orang yang best dan yang penting menyayangi diri ini. Cewah!

Tahun ini I sambut birthday dengan my beloved gfs secara sederhana saja. Karaoke kat Kota Damansara pastu terus makan kat Full House Sunway Giza. Tak ramai orang, senang je dapat meja. I like!

I was not feeling well on that day.. Rasa macam nak demam, dan suara tak berapa ada.
Tu tengah beratur nak pilih lagu ahaa
my girls.
eight of us
semua dah lapar mau makan2.
surprise! Ice cream cake from Baskin Robin , I like.
Besday girls katenyer :)
Serang! masing2 macam orang kebuluran ahaks!
 
Huuuuuuu tak puaih hati kek cepat sgt abissssss!
 
Love u girls a lot. Muahs!

Masa on the way back hari tu Fiecca tanya I,

"Agak-agak kite kawan sawan bila? Sampai tua tak?"


*edited : kawan sawan pon sama jugak hahaha! nampak sangat aku yg sawan.


Rara says : InshaAllah!  XOXO.

6 comments:

aby-kardash said...

"Agak-agak kite kawan sawan bila? Sampai tua tak?" ? kawan sawan? insyaAllah, kita akan kawan forever. xoxo.. semoga Allah kekalkan hubungan kita semua..

intan Norafzan said...

heppy berfdey sis..
bdw u dh bertudung ah?

I.Q.W.A said...

KAWAN SAWAN?

heheh

happy bday rara!

:)

ezza said...

sawan selamanya!

RARA said...

aby ceo kardash : Yes. inshaAllah smp hujung nyawa awww

intan : thank u sis! yes. I dalam process berhijrah :)

iwa :yes! kwn2 yang sawan ahaks.. btw thanks iwa!

ezza : exactlyyyyyy

alya said...

always sawan and happy forever! :)