Monday, November 1, 2010

Sweet November

Wah, sekejap saja sudah November. Bulan depan I dah nak masuk 26 tahun. Harus plan something bersama teman-teman baik neh! Syioknyer. Walaupun umur dah 26 tahun, party hari jadi harus disambut. Bukan sambut apa sangat, sekadar suka-suka and paling penting dapat get toghether with my close friends.Bila semua dah kerja ni nak jumpa sebulan sekali pun susah. Hanya email dan FB je lah tempat kami berhubung.

So, apa theme kita kali ni ladies? *wink*

Rara says : Seronoknya minggu ni kerja 4 hari! :)

4 comments:

Hannah Johary said...

I pun suka kerja 4 hari! ;)

muhamadakmalwahab said...

diam tak diam dah lebih 7 tahun kita kenal ek...hehehe...

RARA said...

hannah : I suka gila, semangat nak keja sebab nak cepat2 habiskan minggu ni!

akmal : oh ye la kemal. aku sebenarnya rindu ko. dah lama kita tak jumpa. tapi kau sibuk jalan sana sini. aku jeles dalam diam :(

alya said...

i suka celebrate besday so tell me the place cpt!! :)