Thursday, November 18, 2010

Morning peeps

Ouh sangat awal sampai ofis hari ni, pukul 8 pagi dah ada kat parking. Pecah rekod selama 3 tahun setengah bekerja di sini! Wow wee. I'm going to the cafe later, to have my proper breakfast because today (and tomorrow!) gonna be a tough day for me. Aliya is not around, she's on raya haji leave for two days. Chaiyo2!

Walaupun tak dapat balik kampung raya haji kali ni but I had a blast hari raya aidiladha semalam with Azroy and family. Thanks for inviting me , anak perantau yang beraya sorang-sorang di Kay-hell sebab teman-teman beliau semua balik. ;)

and thanks to Mat Ki who arrived last night with lotsa raya foods from my hometown. I almost forget jalan ke KLIA sebab asyik ke LCCT saja! haiyaaaaa. Nasib baik tak sesat semalam masa amik Mat Ki, kalau tak beliau pasti akan mengamok seperti seekor monster yang kelaparan tunggu I yang tak sampai2.

Rara says : Selamat Hari Raya Aidiladha to all the muslims.

1 comment:

aby said...

aku pun perantau jugak..lagi sedih..:) best la hg dpt gk mknan dr rumah:((