Tuesday, November 2, 2010

mimpi semalam


Semalam I mimpi Azroy sakit. Sakit misteri. Pastu dia mati. Pastu I nangis teresak-esak, tiba-tiba dia hidup balik. I happy! Tak takot plak time tu mayat hidup balik. Erk.

Btw, weekend ni I saje la feeling2 ajak Azroy ke sini...

Dah tau dia mesti tak nak gi tapi saja try my luck ahaks :P. Skali dia ajak I ke sini plak! hampehhh.

minat memancing katanyerrr, tapi sepanjang beliau berkawan dengan I, tak pernah plak dia pergi memancing. Entahlah la labu :P

Rara says : Kerana sayang aku turutkan. Prbbbbbbbb!

1 comment:

kikokiki said...

orang2 tua kata kalau mimpi yg xelok tu jgn cerita kt org,nanti jadi betul..tu org2 tua kata la...