Sunday, November 14, 2010

bad habits

1. I tidak suka simpan cash yang banyak dalam wallet dan sangat sangat malas untuk mengeluarkan duit dari mesin ATM. Fyi, banyak kali dah I nak beli barang tapi tak de cash in hand. huuuuuuu malu pon ada.

2. I hate petrol station. Sangat malas untuk mengisi minyak kereta.Kalau kereta I minyak berkelip-kelip tu I macam cool jer sebab banyak kali dah ahaks. Nasib baik kat area rumah I dikelilingi station minyak.  Fuhh!

1 comment:

alya said...

bab nk byr tp br sedar cash xd dlm wallet tu dh slalu sgt hahaha :)

part lampu minyak kelip2 tu aku plak yg cuak lebey kalau ada skali dlm keta time tu..kirah rileks jaaaa
cool katakan.... :)