Saturday, October 23, 2010

malam minggu

You all buat ape?

I duduk rumah saje, online, tengok tv, online, tengok tv, bila dah  makin ramai orang kat luar, masuk bilik online. Ahaks.

Kenduri tahlil untuk arwah chu akan diadakan tenghari esok, sebab tu masih ramai sedara mara berkumpul. Separuh di rumah arwah chu, separuh lagi di rumah I.

Sesungguhnya sedara mara ku adalah ramai, Sekian! Tapi I still tak leh lawan family Aliya, sepupu sahaja 50 orang! Tediaaaaaaa.

Ini sedara sebelah abah saja hokayyy. Dah macam satu kampung, tapi yang bestnya meriah! 

Rara says : Esok balik Kay-hell, with Ienn and the gang.

No comments: