Sunday, September 5, 2010

ramadhan day 26.

Happening sungguh berbuka puasa bersama girlfriends semalam. Lokasi kali ini di Showru Kelana Jaya saja. Senangkan. Ezza book meja dan semua orang makan nasik dan ikan bawal yang sangat sedap itew. Ramai sangat orang menyebabkan air sampai lambat dimeja kami, nasib baik tiada sesiapa yang tercekik hihi

Ada 3 kejutan yang kami dapat semalam, satu dari Mai, satu dari Ezza, dan satu lagi mestilah dari yours truly. Actually, tak de la terkejut mana sangat, tapi we olls kan cam feeling2 over excited gitew ahaks. First, Mai distribute kad kahwin beliau! :) haaa terkejut tak? Maisarah dan FT (Farieth Tajalie not Faizal Tahir!) akan berkahwin pada 10.10.10 ini, tinggal sebulan lebih saja. So, I akan berada di majlis perkahwinan Mai pada tarikh tersebut. Sorry to Dr. Diyana Azmi, and Dina (ada sesiapa lagi yang kawin masa tarikh cantik ni tak?) tak dapat nak attend wedding you all, Selamat Pengantin Baru in advance! weehuu.

Second, Ezza ada buat a little announcement, tapi I tak nak la annouce kat sini because it's her privacy. Tapi I hanya boleh bagitau ia semestinya berita gembira buat kami semua;the girlfriends! heeeeee. Third, I tunjuk kat diorang cincin anniversary I ngehngehngeh gatai! Semua orang cakap chantik tawwww. Thanks to Azroy :) First cincin I dapat dari seorang insan bernama lelaki, bf sebelom ni tak penah bagi cincin pon.

Then, kami berkonvoi dari Showru untuk melepak di Tutti Frutti TTDI, tapi full plaks! Huu kempunan taw. Plan asalnya nak ke Tutti Fruiti Sunway Giza tapi cam maleh terus memecut ke Rasta, dekat sikit. Sambung melepak di sana dari takde orang sampai penuh orang disekeliling tapi tak sedar! Percaya tak? Gila kan punya sembang sampai tak sedar diri. Haihh.

Pastu balik , salam raya, bermaafan segala, majlis bersurai :) Oh lupa nak cakap theme semalam ialah baju kurung cotton. and yes, kami semua berbaju kurung lepak kat Rasta sampai tengah malam hihiks. Tak kisah pon lalalala~

Rara says : Misi puasa penuh gagal! :(


5 comments:

myhas said...

hey..aku tatau saprais ezza!!!!ini takleh jadik!abaq kt aku.izzit the E!news?

aZr|n said...

bila berjumpa, memang sembang tak sampai lupa diri. pepun, nasik ezza adalah setap.

RARA said...

myhas : aku dah betau! ahaks :p

RARA said...

azrin : like always n foreva kot?

alya said...

ermmm lupa update mr.K cium tebing longkang haha~
ralit berborak dr dlm kereta smpai lh ke meja kot...
sedar2 time nk blk mak aih bila masa rasta yg td lengang pack glerr dgn manusia haha!
btw congrats for the anniversary my fren... :)