Monday, September 20, 2010

Aidilfitri 2010 - day 10

Masa untuk pulangggg.. hoyeh hoyeh! Best jugak sebab sudah mula rindu bilik + katil sendiri, tapi malas nak travel, and paaaaaaaling malas nak gi kerjaaa laaa huuuuuuuu. Tapi sudah mula rindu Azroy jugakkkk mahu ngedate and gado-gado manja katenyerrr hihi 

Esok I akan berangkat ke KL bersama Cik Ienn, Didie and my lil bro, Matki. ahaks. Belum apa-apa lagi dah plan nak bawak pelbagai aneka makanan untuk bekalan perjalanan selama 4 jam kami. Haishhh camna tuhhh? Btw, doakan perjalanan kami selamat, Ameen.

Hari Selasa pagi-pagi buta sudah kena bekejar ke LCCT untuk hantar Matki, beliau mahu pulang ke Jogja. Cuti lama nooo, katanyer naik 8 kilo sepanjang cuti kali nihhh! hebat kannn?  I masih bercuti Selasa ni so  mungkin akan ke bank coz ada sedikit urusan, and I want to annouce that my schedule for OCTOBER is already packed! Tolonggg! Kenduri kahwin teman baik, kenduri kahwin sedara mara, open houses dan of course sedikit masa untuk dating sambil servis Mr K yang semakin demand iteww. huuuuu.

Dan juga hidup I akan menjadi sawan mungkin selama 2 minggu atau lebih sebab laptop I baru jer dihantar ke servis center Compaq kerana skrin dia bergetar2 seperti penanyi dangdut  sedang bergelek. Macam2 kan? Terpaksalah bersara tengok Adnan Sempit the Series buat sementara waktu. Damn it. Harap-harap cepatlah dapat.

Sampai sini saja I bersiaran dari Penang untuk edisi Aidilfitri 2010! InshaAllah I will write more soon, mungkin dari computer opis, ataupon dari laptop teman-teman yang sudi bagi pinjam sekejap , ataupon tiba-tiba laptop I cepat siap, owh sudah tidak sabar mahu melihat skrin laptop ku tidak berdangdut lagi! akan I letak laptop skin yang baru,konon2 baru beli laptop giteww. Tapi Azroy cakap burukkk. Cane?

Tadaaa! This is me with my raya hair! :)

Rara says : Rambut pelesu laaaaaaaaaaa hahahaha, maaf, ramai yang tertipu di FB :P

3 comments:

Hannah Johary said...

Rambut pelesu? Hahaha baru nak puji.

But it looks nice on you la! :D

RARA said...

Hannah : aah, palsu bukan tulen hihi!

tu la, i igt nak beli satu la buat koleksi :P

Nina Nurziana said...

cantiknya rambut ;)