Thursday, August 12, 2010

ramadhan day 2.

Alhamdulillah, semalam dapat berpuasa dengan jayanya.

Walaupon agak kecewa sebab bazar ramadhan di equine park dah takde makanan bila I pegi dengan Aliya.. Siap bungkus meja! huuuuuuuuu tak pe tak pe mungkin hari pertama kot? Menyedapkan hati. Kami gerak dari office pukul 6.30ptg. Dan nasib baik jalan tak jem, syukur sangat.

Tahun ni dah plan nak berbuka dengan Ienn, Emma and Aliya kat rumah saja, lebih seronok berbuka ramai-ramai dan sangat jimat. Dan boleh la I yang daif ni belajar masak sikit-sikit. Wee. Pas makan leh golek-golek kat bilik Emma sambil tengok tv and borak-borak.

Weekend ni I nak cuba sahur makan nasik :)

Rara says : Seronoknya Ramadhan kali ni (at least better than last year) tapi tetap rindu berpuasa di kampung bersama keluarga. Ohh bubuq lambakkkk

3 comments:

Anonymous said...

weekend nih aku joint korg ari sabtu...aku da suruh ein beli kacang..nntio kita moreh cucuq cicah kauh kacang.

wannymashor

aZr|n said...

bubuq lambakkkkkkk ka bubuq lambok??

RARA said...

wanny : yeayyyyyyy

azrin : tah wei? mana satu? aku tibai ja hahahaha