Saturday, August 28, 2010

ramadhan day 16.

I'm here at the office today weeehuuuuu. Business partners from Singapore are here to give us some training on processing. Malas sebenarnya! Depa ni pon nak mai time bulan puasa jugak lah kan? Eee. Dah la Sabtu. Sabtu sepatutnya tidur sampai pukul 10 ok? Pastu si AMO I yang bijak pandai tu cakap training kul 9, padahal kul 10. Hanj sangat kan? Tak pe, sabar sabar. Puasa katanyerrr.

Btw, I still puasa penuh sampai sekarang! Wohoo! Tak tau lah apa yang tak kena dengan diri I ni tak period lagi, tapi I macam redha je sebab cam nak feeling2 puasa penuh tahun ni. Ahaks. Agak gila di situ. But there are like 15 days more to go, just wait and see.

Sisters are coming to my place tomorrow, my litle bro is already here since Thursday. Semalam I hampir-hampir melanggar seekor anjing jalanan yang melintas di jalan raya, dan hampir-hampir accident kerana mengelak dari  melanggar beliau. Hanjeng sangat kan anjing tersebut?!

Kalaulah sekarang ni bulan tidak puasa, sudah pasti I pergi melepak di Hassan Cafe untuk breakfast teh tarik dan roti telur! huuuuuuuuuuu.

Rara says : U olls dah shopping raya?

1 comment:

Anonymous said...

Aku blom beli lg baju raya!!

WannymashoR