Monday, August 23, 2010

Iftar at Ikea with high school girlfriends

Venue : Ikea Food Court. Ramadhan buffet. RM 25++ sorang.

16 orang yang hadir, termasuk 3 orang kanak-kanak yang cute. The event was a blast! Seronok sangat jumpa kawan-kawan yang dah lama tak jumpa.. teringat pulak zaman dok beratur kat dewan makan masa nak buka puasa zaman hostel dulu.

Hostel menjadikan hubungan kami erat. Mana taknya, tidor sebantal, study sesama, buat jahat sesama, kena marah sesama, kena cuci toilet sesama, cuci surau sesama. Kehidupan high school kami yang sangat best. Tapi kalau boleh tak mau ulang lagi hahaha.


the arrival. ada yang belom sampai, makanan pon belom ambil.
okey, makanan sudah diambil, get ready utk berbuka.
shaz, haiyum, rara and sharifah.
comel sangat farhad geram kat sofea dia nak cubit pipi sofea
the adorable farhad and mummy.
sempat melepak di baskin selepas kejadian :p

*more photos on FB!

Sorry to those who are not invited. Idea berbuka puasa ini terdetik di fikiran I dengan Ienn bila kami dua tengah golek2 atas katil dan mula teringatkan kawan-kawan sekolah, lantas membuat thread di FB. Kami mengajak kawan-kawan yang terdekat sahaja yakni yang berada di KL sebab it was a very short notice, and surprisingly ramai yang bagi respon positive. 

Kepada semua teman yang hadir, terima kasih! Kalau ada rezeki, kita jumpa lagi k..

Kepada yang tidak dapat berjumpa, kalau ada jodoh, kita jumpa heeeee :)

Rara says : Buka puasa with georgians - checked! Belum lagi buka puasa dengan the ladies and my sayang Azroy. Rindu.

5 comments:

aZr|n said...

sweet sangat. tak sabaq nak tunggu pot luck raya. huhu.

aZr|n said...

on behalf of didie:
wey mmg sgt best kot..tersgt best plg best..HARUSLAHHH!!

mana taknya, dgn nak sembang ngan kwn2..dgn nak main ngan baby2 cumel, nak dokong lg..then nak makan..nak gelak bagai..mmg busy kot!!

oh gosh..tuh blom anak i.ehem2..ienn, kirah, appy, shaz, roro..wanie..mmg tmpt tuh kami yg punya kot!!! hahaha

btw, such a beautiful gathering coz bersama bby msg2.. n tak sbq nak jumpa pot luck raya nnti sure meriahhhhhh....

appy said...

mmg best sgt2..nak2 dh 9tahun x jmpa...semua dh matang...xserabai mcm skulah dlu..ikat tudung separuh....pkai bju pink...zaman dlu, sblm berbuka p berjln2 dkt padang sekolah..hat dating tu, berdating la..opss..kekekekek...

muhamadakmalwahab said...

aku jugak...ko blum buka posa dengan aku lagi...

RARA said...

akmal : haruslah! tapi kat mana? ada idea?