Friday, July 2, 2010

Teringin


1. Bermain alat muzik, gitar atau piano . Berangan nak jadi macam Yuna tak tahan kan? Tapi memang serious teringin huuu. and percayalah I masih boleh ingat macam mana nak baca musical notes!

2. Scuba diving, sangat menarik kan? Aktiviti sukan yang sihat dan enjoy! I suka sukan air sebab ianya tak berpeluh. ahaks. Kadang-kadang berangan nak jadi sports girl. Tinggi sangat kot angan-angan.

3. Nak naik helikopter! 

4. Nak jadi seorang yang terror masak, tak kiralah masakan western or kampung ke, dan kuih muih traditional dan juga moden. Macam, u name it you got it.  I kalau gi makan kat kedai atau tengok lauk-lauk yang di jual di pasar malam mesti berkata dalam hati, "Kan best kalau aku pandai masak semua lauk ni?"  Huuuuuuuuuuu tak pa, sila belajar slow2 dari sekarang. Just recently I menyatakan hasrat hati kepada Azroy nak beli oven sebab nak buat kuih raya. Takut hangat-hangat taik ayam je! (selalu cam ni tawww)

5. I teringin nak jadi seorang yang tersangat kreatif dalam semua benda, especially in interior design. 
 
6. I teringin nak tanam pokok dan tengok pokok tu membesar dengan jayanya, ataupon tanam pokok buah, dan boleh makan buah tu nanti. Rasa macam puas hati. Kalau I tanam mesti mati uwaaaaa what's wrong with my hands? tangan perosak kah?

7. I teringin nak jadi seorang yang peramah, lemah lembut, tidak cepat marah dan disukai ramai. :p


Rara says : Jadi diri sendiri sudah, itulah yang terbaik!

2 comments:

I.Q.W.A said...

teringin nak terer masak gak :)

RARA said...

I.Q.W.A : Tulaaaaaaa, bes kan kalau terer masak. nakkkk