Thursday, July 22, 2010

Ombak Rindu.

----- Our chat on Thu, 7/22/10 11:33 PM -----
abynick (11:24 PM):  hi bebeh
shakirah (11:24 PM):  hi
shakirah (11:24 PM):  katne
abynick (11:24 PM):  wazap
abynick (11:24 PM):  kat kiosk
abynick (11:24 PM):  kir
abynick (11:24 PM):  ang ingt x ombak rindu?
shakirah (11:24 PM):  ha
shakirah (11:24 PM):  sapa
abynick (11:25 PM):  ombak rindu
abynick (11:25 PM):  hehehe
abynick (11:25 PM):  ingt x
abynick (11:25 PM):  aku sgt x sbaq nk tunggu filem tu dikuarkan
abynick (11:25 PM):  now dpa bru stat shootingggggg
abynick (11:25 PM):  heeeee
abynick (11:25 PM):  kan novel tu aku minat gila
shakirah (11:26 PM):  haa igt
shakirah (11:26 PM):  aku pon baca
shakirah (11:26 PM):  sapa berlakon
abynick (11:26 PM):  hih
abynick (11:26 PM):  ang tau sapa jadi harizzzzzzzz
shakirah (11:26 PM):  who!
abynick (11:26 PM):  aaron azizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
shakirah (11:26 PM):  dia bercinta dgn orang gaji kan
abynick (11:26 PM):   ****la kannnnnnnnnnnnnnn
abynick (11:26 PM):  bongok
abynick (11:26 PM):  bukan la!
abynick (11:26 PM):  tu cita len!
shakirah (11:26 PM):  eh
shakirah (11:26 PM):  pastu
abynick (11:26 PM):  ni novel mengisahkan izzah
abynick (11:26 PM):  dan hariz
shakirah (11:26 PM):  cana cerita tu
abynick (11:26 PM):  ok aku cita
shakirah (11:27 PM):  ok cepat
abynick (11:27 PM):  izzah ni anak yatim piatu
abynick (11:27 PM):  ok
abynick (11:27 PM):  then
abynick (11:27 PM):  dia dijaga olehh pak taha pak menakan dia yg sgt jahat n kejam!
abynick (11:27 PM):  skali dgn bininya pak taha
abynick (11:28 PM):  then
shakirah (11:28 PM):  okkk
shakirah (11:28 PM):  aku igt dah
shakirah (11:28 PM):  aku baca novel
abynick (11:28 PM):  pak tahan ni ada behutang
shakirah (11:28 PM):  izzah sapa
shakirah (11:28 PM):  
abynick (11:28 PM):  dia juai izzah kt klab mlm
abynick (11:28 PM):  tunguuuu
abynick (11:28 PM):  pastu
shakirah (11:28 PM):  eiiiiiii
shakirah (11:28 PM):  sekeh satgi
shakirah (11:28 PM):  dia nak cerita gak
abynick (11:28 PM):  kelvin toke klab mlm nk beli dia
abynick (11:28 PM):  then
abynick (11:28 PM):  tgk2 hariz beli dia
abynick (11:28 PM):  masa tu izzah diberi minum
abynick (11:28 PM):  then
abynick (11:28 PM):  sdaq2
abynick (11:28 PM):  izzah atas katil
abynick (11:28 PM):  then
abynick (11:29 PM):  hariz garanggggg
abynick (11:30 PM):  pastu
abynick (11:30 PM):  hariz ajak dia jd pempuan simpanan
abynick (11:30 PM):  then
abynick (11:30 PM):  izzah begging dia suh nikah dgn dia
abynick (11:30 PM):  sbb izzah xmau hidup dlm dosa
abynick (11:30 PM):  at least biaq la kawin
shakirah (11:30 PM):  aku dah like ombak rindu kat fb
abynick (11:30 PM):  yessssssss
shakirah (11:30 PM):  ok lisa suhirani
shakirah (11:30 PM):  
shakirah (11:31 PM):  mak ai 1573 komen!
shakirah (11:31 PM):  
shakirah (11:31 PM):  bila ditayangkan
shakirah (11:31 PM):  ang seekor ****!
shakirah (11:31 PM):  siap p komen kat page tu
shakirah (11:31 PM):  aku like pastu unlike
abynick (11:31 PM)****
shakirah (11:31 PM):  aku takot satgi notifications banyak
abynick (11:31 PM):  hahahahahahhaahahahha
shakirah (11:31 PM):  hahahaahahaahah
abynick (11:31 PM):  bye
shakirah (11:32 PM):  tak larat delete
 Sama-sama kita nantikan filem Ombak Rindu :)
Maya Karin sebagai Izzah dan Aaron Aziz sebagai Hariz!
Okla Aaron Aziz sebagai Hariz, Maya Karin sebagai Izzah? Sesuaikah? 
Rara says : I can't wait! Aby, nanti kita gi tengok sama2!

6 comments:

muhamadakmalwahab said...

wahhhhhhhhhhh....betulkahhhhhhhh
aku juga pembaca novel itu...
aku sangat sukaaaaaaaaa...
tapi sambungan novel tu dua dua sangat tak best...cam ngok ngek...
aaron aziz sebagai hariz? sesuweiii sangat...
maya karin as izzah???
erkkkk...
bagi aku ayu raudah lagi sesuai...hurmmm...tak tau ler...

RARA said...

akmal : tu la aku pun baru tauu.. tak sabar.

btw aku cam tak berapa nak setuju maya karin as izzah, aku suka lisa surihani tp dia jadi Mila...

sama2 kita nantikan! :)

abizzah said...

weisssssssssssss.....so sweet.hahahahahaa.... x sbaq kot!? bila aku tau psai film ombak rindu.kemarin aku smpai ja sk ni kan. aku mtk kt adik aku novel ombak rindu. aku khatam dlm masa 3 jam.sanggup baca skali lg tu. huwaaaaaaaaaa..aku rasa watak aaron aziz mmg menjadiiiiiiiiiiiiii! hopefully maya karin pn menjadi gak.bagi pi la can kt dia.asek jd pontianak ja.erk.huuu...

RARA said...

abizzah : aku malas nak baca balik. nanti hang cerita kat aku k? :)

Hannah Johary said...

OMG Ombak Rindu difilemkan? You serious?

OMG OMG OMG I kena tengok ni!

When when?

aZr|n said...

aku nak kena tengok gak!