Saturday, July 10, 2010

Final World Cup 2010 - Oracle Paul the Octopus picks Spain over Netherlands to win



Paul predicts Spain lagi wohooo! Tapi kita tidak seharusnya percaya, kalau result ini betul pun mungkin kebetulan sahaja. 

As for me, mana-mana team yang ke final world cup memang sudah hebat!

BTW, the Singapore Bird, Mani predicts Holland as a World Cup 2010 winner!  Mani jugak memegang rekod 100% betul dalam setiap tekaan setakat ini.

 Burung kepunyaan seorang penilik nasib di Singapore.

Well anyway, Paul jugak predict German akan menang ke atas Uruguay malam ni!


Sama-sama kita nantikan! :)

Octopus picks Spain, and the bird picks Holland. What about you?! 

Rara says : Mahu bela iguana dari sekarang dan train beliau, mana tau boleh predict WORLD CUP 2014 plak, haha!

2 comments:

muhamadakmalwahab said...

aku sedang menikmati sotong grill di pasar filifina di KK sekarang...nak tapau skit balik kat apartment nak makan sambil tengok WC...go germany...and go spain...animo el equipo de futbol espanol...viva forever (ooopsss...lagu spicegirl plak)...hahaha

RARA said...

akmal : sedapnyeeeeeeeeeeee. jeles! aku pon baru makan sambal sotong . aku masak! haha

Go spain yeah!