Tuesday, July 13, 2010

5 reasons


I sms Azroy semalam dengan soalan, "kenapa u sayang I? gimme 5 reasons"

Azroy pon jawab lah kan. Sebab kalau dia tak jawab girlfriend dia akan resend sms berkali-kali sampai dia jawab. Lalalala~

" Sebab u boleh terima I seadanya, layan I dengan baik, susah senang dengan I, hormat I , dan understanding."

I senyum sorang-sorang. Memanglah sorang-sorang sebab Abby was not around, balik kampung. Home alone okeh!

Pastu, I sebenarnya tertunggu-tunggu Azroy reply "u plak?" atau "kenapa u sayang I?"

Tapi, nan ado! eeeeee. Geram tau. Lantas I pon sms dia, 

" Sayang, tanyala I balik " Heeeeeee

Azroy jawab, 

"Ish macam budak-budak, jawab je la" uwaaaaaaa.

Tapi I jawab jugak lah sebab memang nak jawab dan dah fikir jawapan dari tadi.

My 5 reasons.
1. Sebab u putih, boleh dapat anak putih. 
2. Sebab u sayang kat I, walaupon u tak tunjuk sangat, tapi I tau. (Kau ado perasan macam ni?)
3. U sporting and understanding
4. U know how to handle me bila I marah or merap.(merap adalah bahasa utara)
5. I know that u always want the best for both of us, I believe the time is yet to come!

Azroy then replied. 

"No 4 tu I nak tambah sikit, tau handle tapi cemuih gak time merap."

Eeeeeeeeeee.

Rara says : I still love him anyway!

6 comments:

aZr|n said...

azroy lawak!

aby said...

this entry aku rasa ampa kapel yg sgt sweet.hahaha. harem. bila lah agaknya time aku nk begitu aaa?

aby said...

this entry aku rasa ampa kapel yg sgt sweet.hahaha. harem. bila lah agaknya time aku nk begitu aaa?

RARA said...

azrin : he is! ;))

aby : the time will come sayang. just wait and pray. insyaAllah.

I.Q.W.A said...

hahaha..rajinnya bf hang nak layan kerenah hang.. hahaha

RARA said...

iqwa : dia terpaksa layan okehhh ;p