Sunday, May 23, 2010

Tagged by Azrin

Lesen?

1. Adakah anda mempunyai lesen memandu
Yes. Lesen kereta sahaja. Lesen motor tiada. Semua adik beradik I mempunyai lesen kereta dan motor, kenapa tidak I? Anda tentukan! Haha

2. Berapa lamakah pengalaman memandu anda
Do your own Math, lepas  SPM 2001 terus ambil lesen. Tapi masa tu memang takde pengalaman memandu langsung, tibai ja! Hari ni dapat lesen, esok terus drive kereta (manual ok) ke tempat kerja, time tu kerja nursery lepas SPM sementara menuggu result tawaran university. Dengan semangat keberanian yang ada itu lah menyebabkan I boleh memandu auto dan juga manual sekarang ni! Heee. Dan I adalah official driver masa zaman kereta sewa kat MMU dulu. ^_^

3. Pengalaman pahit ketika memandu
Ada la beberapa kali mengalami kemalangan kecil, yang menyebabkan bumper kiri, kanan, depan dan belakang kereta I bercorak abstract. Yeayyy nak kumpol banyak2! Kau ado?

4. Pengalaman manis ketika memandu
Errrrr maniskah? Frankly said, I don't really like driving. But I am still thankful sebab kereta ini banyak berjasa membawa I ke destinasi-destinasi yang ingin ditujui.

5. 3 tabiat ketika memandu
- Kalau ramai orang suka melalak semasa drive, tapi I tidak. I lebih suka dengar bunyi jalan raya. Unless, kalau time tu tengah tergilakan satu lagu. Mesti pasang lagu tersebut berulang-ulang.
- Suka angkat kaki kiri macam bersila, while kaki kanan tekan minyak/break. Kereta auto lah katakannn.
- Buang sampah ke luar tingkap! Wopsssssssssss

6. 3 pantang time memandu
-Dilarang mengorek hidung di dalam kereta I hihihihihi
-Orang yang drive kereta lembab macam sibut babi di lane kanan. Panass!
-Berborak dengan rancak, pasti I sesat jalan, ini confirm!!!

7. Pernah terlibat dengan kemalangan?
Pernah. Tapi Alhamdulillah tidak melibatkan kemalangan jiwa, ataupon any kecederaan. Cuma kereta kemek sana sini, itupon sikit saja.

8. Mereka yang bertuah di tag:
Anyone!



1 comment:

aby said...

ahahahhahahah do u halo!???????????? lawak gila jawapan ang.