Thursday, April 8, 2010

Singapore - Day Two


Day two at Sentosa Island. Semua orang bangun lambat around 10am. Huhu penat semalam tak habis lagi.
in the queue at one of the MRT stations (I cant remember which one)
Merlion at Sentosa
Sentosa 4d magix yang gempak siots!
extreme log ride!
kan dah cakap percutian kami ditaja oleh spritzer ahaks
tiger sky tower
bagi can kat firdaus
the cool frame
Merlion dari dekat!
Merlion fountain
panjang and very colorful!
firdaus ni adik kacang
on the way to Siloso Beach
the not so beautiful beach! haha
bercanda di Siloso Beach. Berehat sat, penat gila jalan2.
Sentosa Luge and Sky Ride. Tak naik pon sebab mahal.

All in all, Singapore mmg bes utk jalan2 , cuma, their currency is quite high for us, Malaysian. But  Singapore Zoo was awesome! I definitely will come back again in the future, with my kids! Verangan kan?

Rara says : What's next? Universal Studios Singapore perhaps :)

4 comments:

alya said...

Sentosa Island pn best! tp kalau blh tgk song of the sea tu mest lg best kn adoiiiii...apsal lh xd macd kt sentosa kan dh kebuluran semua haha! :)
universal studio net time n harus naik roller coster oke!
biaq terkencing dlm seluaq skalipon!

RARA said...

alya : tu la kena buat process improvement, bagi ada mcd kat sentosa baru besh!

roller coaster terbalik kepala ke bawah tak mau please......

~ShaFeRLicioUS~ said...

Lady Rara,
Bestnya u gi Singapore..i xpenah gi sana pon..pegi Universal Studio yg baru buka tu tak? im dreaming now..nak pegi jugak-lah! (ntah bila??) hahah

intan Norafzan said...

hy babe
i also cant wait to go sg..
last yr i pegy kejap je..hujan lebat plak..i just ended up kat bugis street je..
pity me..:(