Saturday, March 6, 2010

Friday .


I sepatutnya berada di Penang by now. But, my plan has been canceled at the very last minute since my parents are coming over to KL this weekend. They got something important to settle. My leave on Friday has been approved so I pon coba sebaik mungkin untuk menghabiskan cuti yang diberikan dengan perkara-perkara berfaedah. Contoh? I would love to announce that my passport has been renewed! Coolness! Finally! Hahahahaahahaha *tiba-tiba eksaited ,motif?
What else did I do on my leave?
I got my car fixed!
I print my cpf epf statement.
and culik Azroy untuk dating :) :) :)
and a little bit of shopping. Justtt a little bit ok as I am currently educating myself to be a good shopper. Baguih dak?

Cotton on! I highly recommend you guys to check out the outlet. I rasa kedai ini sangat cool! 
Reasonable price. I mean Very.
 
 tengah bercinta. *wink*

Rara says : Tahun 2010 adalah tahun berfoya-foya. Setuju?

5 comments:

abby said...

kan?cotton on ala2 f21 versi murah. austalian made. so, ang beli apa ? aha.

muhamadakmalwahab said...

parents aku pun datang kl...tapi aku kena fly gi labuan esok pagi...and for the rest of the week aku takdak kat kl...huhuhuhu....camna la ini..

ps:kedai cotton tu kat mana?jual apa?~mode shopaholic~hahaha

azrin said...

the pumps shoes sangat menariks! worth buying.

selamat melaram dengan pumps baru.

RARA said...

abby : i rasa cotton on lagi bes dr f21. sebab murah kot ahaks!

akmal : aku tak sure outlet dia ada kat mana lagi, tp yg ni kat OU aku pi. mal, jum shopping!

tu la aku pon tak sempat jumpa parents aku ni, depa p duk kat umah aunty aku ada hal skit katanya

azrin : haip! belang2 tu comel sangat kannnnnnnnnnn

alya said...

setuju!! :)