Saturday, February 6, 2010

Sunway Lagoon 2010


Penatnya! But we had fun, so much fun!

Introducing musuh ketat I, mr Kacang. Dia buli I suruh naik semua rides, tapi I buat ketegaq (degil) takmau naik jugak! Rides yang menterbalikkan kepala ke muka bumi jangan harap I nak naik, I olls takot u olls! Dah tua gamaknya. Muda-muda dulu semua I rembat. Haish!

 
I import Wanny untuk ganti Aliya yang tak dapat hadir. Kalau tak, rugi tiket free yang ditaja.

to Wanny, ni kira advance besday present untuk ang la, bole? Haha!
to Aliya, nanti bila-bila u dah sehat kita pi lagi naaa! Kita balas dendam kesumat kat Kacang. Gerammm! Dia buli I bila u takdak!

 
Nasik Lemak pun import dari Equine Park. Hebak sangat tu..

Ok bye!

Rara says : Kenapa 3 gambar saja? Sebab gambar kena tunggu dari kamera orang lain yang entah dapat entahkan tidak. OK BYE!


8 comments:

azrin said...

wpun 3 gambaq ja, tapi aku tau hampa memang bergumbira sakan. hehe.

RARA said...

azrin : memang. sampai aku itam!

muhamadakmalwahab said...

wahhhh...
aku tak tau ler...
aku dah tua kot...
ari tu gi sunway lagoon aku tak tau aper nak wat...
abis main semua mende alah tu, dah bosan...hehehe
dulu best...
tapi sekarang...
hurmmm

RARA said...

akmal : aku rasa mmg kau dah tua la mal.

:P

Anonymous said...

nnti kita p lagi naa..
kita tgu aaliya sehat...best..
n next time if kita p lagi..kyrah,hang kena naek suma menan..baru best!!

mRs aGed said...

bercanda di sunway lagoon...dah bek demam ka Unt Rara??

alya said...

arghhhhhhh nk p juga!! :(
next trip!

RARA said...

alya : next trip plssssss