Tuesday, February 23, 2010

paranormal activiy


I baru ja tengok Paranomal Activity last weekend. Takot jugak. Part yang paling takot bila Katie kena pull out from the bed. Seram! Bila malam nak tidur I always feel like someone is pulling my leg.Scary movie tul! 

Tapi, kesan daripada menonton movie ini tidak seburuk I tengok Santau. I don't know why. Mungkin cerita Santau lebih kemelayuan, sesuatu yang kita alami di sekeliling kita. Bomoh pun Bomoh Melayu. Haish.

So, my colleagues and I masing-masing busy cerita pasal Paranormal Activity. I then suddenly came out with a question to the guys in my department.

" Kalau your girlfriend/wife kena pull out from the bed like Katie in the movie, you tarik balik tak girlfriend/wife you tu? "  (like Micah did in the movie)

Prasadh 
Mestilah I tarik. (Good boy friend!)

Dingkle 
Aku cuba tarik dulu, tapi kalau tak dapat, aku redha je la. Takde jodoh.
(boleeeeeee?!! haha!)

Fikri (yang ni dia tak jawab, I dengan Aliya tolong reka jawapan bagi pihak dia)
Kalau Fikri dia memang akan tarik balik wife dia.. tapi last skali wife dia yang tarik dia balik sebab dia kan kurus kering so demon tu tertarik dia skali, pastu wife dia plak selamatkan dia. 

Haha!

I was thinking to put the video masa part Katie kena tarik dari katil kat blog I ni, tapi takot. Bole?

Rara says : I asked the same question to Azroy and guess what he said? Demon tu tak larat nak tarik I! Damn yuhhhhhhhhhhh.


5 comments:

azrin said...

azroy bengong!

Rara said...

i pun takut part tu :((((

Mohd Shahrul Hafizi said...

Latest movie ek Rara?

alya said...

azroy buat lawak haha!
tp nsb umh i apartment
kalau sebijik cm dlm cter tu sumpah hr2 tdo buka lampu r haha!

Anonymous said...

takot sgt ke?aku blom tgk lagi..huhu

wannymashor