Sunday, February 28, 2010

my life updates


Hujung minggu I sangat busy dan penat. Haish! It started on the Friday night itself after work. I went to Alamanda to see Didie and her fiance. Saja, lama tak jumpa. Dan kami pergi karaoke. It was my first karaoke for 2010. The last karaoke I had was on Dec 2009. Agak lama jugak kan. Tapi nak buat macamana, everyone seems busy with their own life. Please do not forget that my friends and I are turning 26 this year.

Lagi meningkat umur = Lagi banyak commitments
Do you agree?

I received a sms from Ienn when I was busy window shopping with Didie in Alamanda. Innalillah.  Deepest condolences to Ienn and her family. Semoga arwah tok Ienn dicucuri rahmat dan di tempatkan dengan orang-orang beriman.

Cepat sangat masa berlalu. Dan esok sudah MARCH. And the month after march is APRIL. Oh I so can't wait. *Big grins*

Since last year, I've been counting hours, days and months to February 2010. February 25th to be exact. And the 25th February has gone. Alhamdullilah. I can put a big smile on my face. I have been awarded by the company with quite good incentives, and of course I am happy for that. Dan mungkin selepas ini kena fikir 2 atau 3 kali sebelum bertukar kerja baru. Haish. macam-macam! 

I bangun pukul 3 pagi hari. I need to send my litle brother to the airport because he needs to catch the 7am flight to Jogja. Alhamdullillah, I just received a phone call from him saying that he already reached Jogja safely. And now I am waiting for another good friend of mine to come to my place.

What a busy weekend kan? I tak shopping lagi nih, cos I got no time for that.

I miss to hang out with my besties like last time. We got so many free times. I pon tak ingat masa tu macam mana free time banyak sangat. Not like nowadays. Usually when I miss my friends I will browse our photos together and I found this when I was browsing Abby's photos on FB. This photo is under "The Kardashians" album mind you! Haha love the name.

 
Bila lagi boleh berpesta pora macam ini?

Rara says : I tidak mempunyai teman yang ramai, tetapi teman-teman yang bersama I memang mempunyai kualiti yang baik. Indeed. Ikhsan dari tukang tilik Wawan. Ahaks.

11 comments:

alya said...

what a bz weekend...same here too lh..xsempat soping utk dr sendiri lg.. :((
but one thing i agree april is getting closer yay!! sgt2 happy..
thn ni pn mmg start a bit suck for me but hopefully everything bck to normal again sooner...
biar xramai kwn2 janji kualiti dlm diri kwn2 tu yg penting....kn? :)
jom pesta pora lg bila ada free time~~~

wawan said...

aku suka update hg kali niiiii

kardashian no???

RARA said...

alya : Tak sempat shopping bulan march, bulan april ni kita shopping sakan na!! ahaks.

Yes, I pray for the best to both of us.

Pesta pora? Jum. Eh tapikan hari-hari kita pesta kat terminal waktu lunch? Haha!

RARA said...

wawan : kardashian la! ahaks. nama kena kelasss ;)

muhamadakmalwahab said...

yo sorry tak dapat join ko ari tu...aku kena tolong kenduri kawin anak big boss aku...and satu aku nak tanya...ko kenal ke dengan anisa nordin? sebab aku tengok kat fesbuk salah sorang mutual friends adalah ko (ps:dia bukan dalam friends list aku)

abby kardashian :) said...

anisa si gigi cantik tapi nak pakai gigi besi kawin kir.. tau kan?

well,kir. aku benci bila ang tulis blog psl kwn2 sbb trus aku jd rindu gila. hurm. wiken ni kan kita nak kuaq? wiken ni dan wiken depan? kan?kan? kita soping dan karaoke ok? erk. hehehe.. :) mkn kt chilis nak? erk. wei. kardashians aku tukaq sbb ang suruh.kelasssssssssssssss..

yes,agree with alya.. bia x rmai kwn janji kualiti tu penting. exactly !

ezza kardashian said...

mula touching bila sebut psl kawan2..rindu hampa.uhuks~

RARA said...

akmal : aku kenalla dia, satu kelas masa Degree dulu. cantik kan dia!!

tapi aku rasa dia tak kenal aku sebab aku kan tak femes. ko lain la, ko femes. erk

RARA said...

abby : yes, aku tengok FB gambar dia kawen. cantik sangat dia, rambut lawa!

weekend ni aku pulang ke kampung halaman lah beb! u olls nak tengok valentines kan this weekend? Enjoy!

Next weekend I okkk :)

RARA said...

ezza : mai dah lagi sorang the kardashians yang hemo! hahaks. ampa dua memang.

muhamadakmalwahab said...

aku tak kenal si anisa itu la...mak dia big boss aku kat kementerian aku...datuk f*uziah...aku (dan beberapa lagi kawan opis aku)kena tolong jadi pengiring pengiring tetamu kenduri kawin dia kat P*JC tu la yang aku tak bley nak pi lepak dengan ko tu...