Monday, February 1, 2010

Colmar Tropicale Bukit Tinggi and Port Dickson

I had a busy weekend with the siblings. Tapi sangat enjoy and makan banyak as usual. We planned to be out of town on Saturday so to the Bukit Tinggi we went. There's nothing much there, hanya best untuk ambil gambar sahaja. Nasib baik kami tak stay kat sana, kalau tak malam tu mesti sudah lari ke Genting Highlands! haha.

 
the entrance.

 
the clock.

 
the brother and the sisters.

 
the popcorn.

 
So the very the ANTM profile. Gambar ni mestilah I yang capture kan, ala-ala tyra banks gitu ahaa!

 
adik I cakap ini seni.
 
I takot sama itu binatang, sekian terima kasih!
 
the siblings.
 
the Japanese Garden.
the tale of three sisters.
 
dan kami sempat ke Port Dickson selepas turun dari Bukit Tinggi! ahaaa. Mestilah I bawak ke port kegemaran I iaitu di Regency Hotel Tanjung Tuan. Feeeeeeeeeeeeling! Worth travelling all the way from Bukit Tinggi! I really love this place.

 
I tengah feeling-feeling rambut ditiup angin pantai. Best gila!
 
the beautiful sunset.
 
the food we had that night. 
Cuba korang tengok sotong goreng tepung tu! Eeeeeeee tak sedap langsung! Macam cucur sotong. Yang lain-lain pun cuma Ok-Ok. Moderate.

Rara says : Penat. But fun :)


5 comments:

wawan said...

haha! btui! tu nama dia cucOq sotOngggg

muhamadakmalwahab said...

giler arrrr...dari bukit tinggi terus ke port dickson...

azrin said...

weh, cantik2 gambaq kat bukit tinggi tu. nanti bawa aku p sana. leh feeling2 gak. haks.

abby said...

weiiiiiiiiiiiiiii eensem gila gmbaq akiyg antm tu. ahaaaaaa..wei.i miss pd.. haish...:)

RARA said...

wawan : betoi, tak sedap langsung!

akmal : penat gila, sampai aku demam hari ni! :(

azrin : Ok la bukit tinggi utk feeling2 amik gambaq. ok nnt kita p naa

abyy : I miss PD jugak! nak pegi lagi very soon insyaAllah