Monday, January 4, 2010

the one with Sushi King, Cold Storage and KL Sentral and emm Dunkin Donuts!



Abby and I went to Sushi King , Alamanda for lunch. I am actually not a fan of sushi btw, tapi sejak Abby selalu ajak teman beliau, I pulak yang teringin nak makan sushi secara tiba-tiba. Bole? However, I still can not eat the raw sushi, I cuma makan sushi yang rasanya sedap and lazat.
 
macam ni!
It's Philadelphia Maki by Sushi King. It is made from crabstick, cucumber, omelette and CHEESE!
 

this is Abby and her favorite EBITEN.

Tori Teriyaki Don for Abby.
 
 and Kodomo Bento for me!
Spot the golden ball, sedap sangat tuu.
 

Rara
 

We made a new friend there, a Nepalese who has been working with Sushi King for 5 years! 
Suman was very friendly and kind to us, he let us borrowed his Sushi King membership card so that we can get 10% off. :) Nice!
 

Next agenda, groceries shopping at Cold Storage.
 
Groceries shopping with Abby is always FUN! Bertambah fun bila baru dapat hadiah besdayyy ehemmmmmm :">


Sedang kami berdua seronok berangan dalam Cold Storage tu, tiba-tiba Inspector Faiz call nak jumpa Abby! He requested us to come over to KL Sentral since he was waiting for his train to Batu Gajah. So, after a quick discussion with Abby, we have decided to take KLIA Transit straight to KL Sentral. Tak payah bersusah payah redah kesesakan lalu lintas di KL and most importantly, jimat masa dan tenaga. What a wise decision we made. Haha.


I sangat teruja! I cannot remember when was the last time I ride this public transport! It's been ages.
 
Abby yang excited while waiting for the train to come.
 

and gracias to Inspector Faiz for the treat! Lain kali belanja lagi! Haha.
I so love this Chicken Cheese and Egg Croissant by Dunkin Donuts. :)



Rara says : Tak cukup rasanya cuti 3 hari. Haish.

9 comments:

Anonymous said...

nyamnyam...sdp nyer bento..

Naz said...

i miss sushi... kalau nak mkn sushi kena gi ngan my girlfriends jer cos apparently my bf x gemar.. boring tul!

a.z.r.i.n. said...

cant wait 2 meet da ehem.ehem..

aby kimono teriyaki don said...

i love it when we tend to make a last minute decision and it'll be greatttt, most of the time ! kan?

ienn, kita buleh men aci semunyi dalam hadiah ehem ehem kirah itu..hihi..

alya said...

erkkk shushi?? xsukaa huhu..
nmpk sdap tp xp lh at least ada gk benda dlm dunia ni yg aku xmkn haha!!
best x naik public transport hehe..

RARA said...

anonymius ni wanny kan? : boleh tahan jugak bento dia!

Naz : Same here, my bf pon tak suka sushi, so i need to go with my gf! huuu sadis kan

azrin : silalah berkunjung ke rumah saya!

aby : bila nak pegi sushi buffet?

alya : u should try! mmg best gilak!

aby kimono teriyaki don said...

over tau kir. alya, dlu pn aku x suka sushi, tp aku suka sushi yang dah fry or anything yg x raw,mcm kir juge. but seriously if u wanna eat secara healthy,u must try sushi.it's healthy!

after this u said u wanna try sakae sushi kan? after that tenji lah.:)

muhamadakmalwahab said...

aku tak suka sushi...

RARA said...

akmal : ko kan suka good food (mknn yang berlemak) giteww

ahaks!