Tuesday, January 19, 2010

mau jalan-jalan ngak?

Wait.


Sudah 19 hari dalam tahun 2010. Cepatnya! Hari ini I tak kerja, my first annual leave for 2010. Ada appointment with ortho dan jugak mahu ke bank untuk aktifkan security device HSBC yang dah lama tak aktif dan mahu request cheque book. Awal-awal tahun dok buat perangai ambil cuti selalu kan?


Tapi, malas! Malas mahu bangun dari katil. Rasa macam nak duduk kat rumah satu hari, meniarap depan lappy, surfing, facebook-ing, dan blog hopping. Indahnyaaaa :)


Lagi best kalau ada yang teman I jalan-jalan di pasaraya buang masa dan window shopping. Tengok wayang secara marathon pun idea yang bernas. Tapi siapa? Semua orang kerja takde masa nak melayan sawan bosan I neh.


Si tiga beradik di Penang tiap-tiap hari dok call perangat suruh balik dan ajak pergi bercuti. Ermm. Best juga idea tu! Apalagi, sila berikan idea destinasi budget anda! Kenapa budget? hehehe sebab belom dapat bonus lagi heeeeeeee


Ok . Im off. Crita paranormal takottttttt. Aliya and Nea cakap. So Abby kita bila lagi? Konfirm naik bil elektrik rumah kita bulan depan, sebab tido bukak lampu sebulan!


Rara says : Rasa mau lepak di Starbucks dan online.

4 comments:

Anonymous said...

kyrah..
awat xhabaq nk cuti..if x bole kita marhaban sama..pusing shopping complex n wat movie marathon..aku pon boring gak..lama xjumpa hang..

wannymashor

a.z.r.i.n. said...

alangkah indahnya kalau aku berada di sana...

*tba2 ayat sedih.

abby normal. said...

as i said in fb inbox msg, fb comment, i WONT watch it. tq. im NORMAL. ok.bye

intan Norafzan said...

babe i nak fly p sarawak next tuesday!! hehee...jum folo!