Friday, January 15, 2010

I miss Penang.

I miss Penang.
dan orang-orang di Penang.
dan membeli belah di Penang.
dan makan-makan di Penang.


Rara says : Tapi paling rindu tika saat ini ialah my sayang, yang bukan di Penang. Haish!

8 comments:

muhamadakmalwahab said...

diriku jua

ezza berasal dr penang said...

last week aku blk png sorang2 naik bas..utk jumpa apeh disana..lama sungguh xnaik bas..tiket pun dah mahal rm31..dulu kl-png rm25 ja!

sempat mkn nasik kandaq beratoq..hihi
tp xsempat nk pi bkt bendera =(

alang said...

aku nk makan charkeow tew penang kat Sg dua or bukit mertajam.
Aku nk makan bihun sup ngn air tebu 50 cent dekat permatang pauh.
Dah lama tak ronda2 kat Padang Kota n Gurney drive. And sooo onnnnnnnnn

RARA said...

akmal : jum balik penang!

ezza : aku pon dah lama tak naik bas. asyik drive saja! raya cina ni jum penang?

alang : sungai dua kat rumah aku!
penang memang best bukan??

Anonymous said...

wey hang rindu penang ka..meh r balik..ehehe..aku rindu kl..opsss..silap..aku rindu sepanggg..and bangi..sepang sebb rindu aerobic class aku..huwaaa...bangi..rindu najib bear..hahahaha

mizz_didie said...

wey hang rindu penang ka..meh r balik..ehehe..aku rindu kl..opsss..silap..aku rindu sepanggg..and bangi..sepang sebb rindu aerobic class aku..huwaaa...bangi..rindu najib bear..hahahaha

intan Norafzan said...

balik cuti penang ni maila jumpak kami kd sini..bawak cik ezza tu skali taw..bole lepak2 di queensbay hehe

~ShaFeRLicioUS~ said...

Rara..
if u miss Penang..
then u shud come back lah..
:))