Monday, January 11, 2010

AJL 24


 
AJL with Abby.
Our Menu for the show : nuggets and cupcakes (thanks Ayu,Wa tolong perabih :P)
Haishh terasa seperti wartawan hiburan plak menonton konsert bersama lappy. haha.


Vokal terbaik : Black aku rindu sayang kamu
Persembahan terbaik : Aizat Kau Aku
Tempat ketiga : Faizal Tahir Bencinta
Tempat Kedua : Yuna Dan Sebenarnya
Juara Lagu : Aizat Kau Pergi

I have no comments for this year AJL. Aizat is a very talented guy plus I memang suke lagu ni!  Talentime kot?!

Yuna was awesome too. I love the song. 

I am fine that Faizal Tahir got 3rd place for AJL this year. With his condition like that, I know he tried his level best to perform the song. Apa nak jadi lepas ni, jadilah. I hope he'll get well soon. 

I suka performance dari Bunkface, I rasa seperti nonton konsert artis antarabangsa. Dan juga Stacy. Hebak sangat tu. Mungkin Aizat dapat markah lebih sebab menampilkan kanak-kanak beruniform sekolah sebagai props persembahan. Agak keMalaysiaan kot? Tahniah Aizat.

I agreed with the judges for choosing Black untuk vokal terbaik. Bertambah sayang lah Mas Idayu kat anak emas beliau ini. I suka lagu Black yang ini jugak!

All in all, AJL 24 memang rocks! The performances were great! Even time Jefry Din nyanyi ada sedikit masalah teknikal. Haha. Tekejut kot?

Rara says : Abby suka pompuan tamil yang dok aaaaa dalam kau pergi! ahaks


4 comments:

abbencinta said...

terasa ingin karaoke. :P

alya said...

jomm!!! :)

RARA said...

abby : karaoke? nice gak kan

alya : hok ni jum sajaaa

blissfullicious cupcakes said...

haishh... ayu tu kawan korang ke??
i thought she bought d cuppies for her bf... rara lak yg perabihh.. ;-)