Friday, December 11, 2009

tagged by kintan



1. Adakah anda rasa anda hot?
Mestilah HOT, especially lepas balik jalan kaki after lunch kat terminal! HOT nak mampos.

2.Upload gambar kegemaran anda.



3.Cerita pasal gambar?
My first time tengok konsert Final AF kat stadium, rasa nak tergelak pon ada, tapi tak kisahlah kan. Lepas tu rasa best sebab time ni baru pakai braces and first time pakai baju belang macam banduan but I loved it! Pastu amik gambar dengan geng braces, best kan? Best la! :P

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Beberapa Sabtu yang lepas. 

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Selamat Malam by Faizal Tahir, dekat blog ni lah!

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Baru selesai mengemas bilik, sapu sampah, mop lantai, cuci kipas dan sebagainya.

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Sekarang ni Rara nama glemer I. (Prrbbbbbbb!)

8. Tag lagi 6 orang
5.Syaz
6.Cik Mar

9. Siapakah orang No.1 pada anda?
Kembar siam saya.

10.Kata sesuatu mengenai orang no.5
Usahawan Hai-O yang berjaya. Bila nak belanja aku di Bora Asmara? ehehehe

11.No.3 ada hubungan dengan siapa?
Dengan suami beliau lah Abang Agil.

12. Bagaimana pula orang no. 4?
She's a nice girl, kind and graceful. :)

13. Pesanan kepada orang no.6?
Semoga adik anda cepat sembuh, dan cerita hantu anda di blog agak menakutkannnn! mememememe

14. apa kelebihan yang anda nampak pada orang no.2 ini?
skill beliau melilit selendang di kepalanya!


Rara says : It's already 1.15am ,but I tak tido lagi. Lupa ka esok kerja?


No comments: