Saturday, December 5, 2009

Kisah Bebal

The gum surgery has been done. Alhamdulillah, semua berjalan lancar. I managed to collect rm400 from my talian hayat, tapi nak tau dak berapa cost dia? RM30! Memang terkejut nak mati sambil senyum dalam hati kat kaunter klinik gigi tersebut sambil kepala otak memikirkan nak shopping apa dengan balance duit tu. 

dan yang paling best I've got my very first MC for this year. FIRST MC FOR 2009 y'all. (Cehhh nak berlagak). Tu pon I cakap kat doctor I keja call center tak leh jawab phone dengan gusi cam tu prbbbbb.

Setelah mendapat MC, I pon apalagi terus gi servis MR K kat Perodua memandangkan mileage dah sampai nak kena servis kan. So, I walked in, nasib baik tak ramai orang because it was weekdays, and nak tau dak kena charge berapa?
RM372.40 (for major service) lantas I said ok (I have to, no choice) and sign and bebaiiiiiiiiiiiiiiiii sampai malam! (hilang segala bayangan handbag and kasut baru)

I then paid (dalam keadaan bebai) two hours later(bebai lagi skali sebab lama tunggu sorang2), and bawak keta macam orang gila sebab bebai dan terus menuju ke Cineleisure untuk dating.

I gave up dengan Perodua tapi takot nak servis keta kat tempat lain satgi abah marah pulok, so macamana?

Rara says : Azrul won't be around for a week or two, and too bad he can't be with me on my birthday. It's ok, I'm a big girl so I don't cry. :)

5 comments:

a.z.r.i.n. said...

la..dia p mana??? tak boleh berkenal2an lah...

alya said...

erkkk mmg mahal oke! :)
i nk hntr kt bengkel kwn i r pasni..kalau ada kwn2 pomen mmgs senang hidup kn?
awat lh aku x belajaq pasai keta dulu r hahaha!

Anonymous said...

hmm...xpe la weh..nti kita celeb besday hang sesama k..tamo sedey2..

wannymashor

nea mora said...

aku dah lama tak antaq kat perodua sbb mahai nak mampuih. menipu nombot 1. cilaka perodua. la ni port aku kat area umah kita ja. goodyear kat traffic light tu. muroh dan hebak!siap tukaq tayar lagi. sekian

RARA said...

azrin : beliau p training kat sabah nuuu

alya : i impikan boipren i seorang pomenn

wanny : baiklah

nea mora : hok mana satu? nanti tunjuk kau aku plss