Saturday, November 28, 2009

When the three sisters meet a cousin.




When the three sisters meet a cousin.


Saja la gatai check out the new Hard Rock Hotel in Penang. Kebanggaan masyarakat Penang nihhh.


I texted my sayang 
"sayang u nak tak baju Hard Rock Penang,one for RM100"
he then replied, 
"tanak la kalau Hard Rock LA tak pe jugak"
OK fine!


We then headed to the hotel lounge and layan2 sat liveband. The performance was a lil bit boring at first, tapi bile dah makin malam macam eh layan la pulak. Agak tak best la kalau nak compare dengan HRC KL, wayyyyyyyyy better and happening! and rawks too.
Oh I sooo miss HRC KL.


Lepas tu kami ingat nak pi makan kat nasik kandaq beratoq tapi tutup plak!
Malam raya haji kannn. OPSIE!


5 comments:

mat aki said...

uii...nk etot!

muhamadakmalwahab said...

aku nak gi gak...

RARA said...

mat aki : sila pulang dl, nanti kita p lagi. wa nak p naik paraisailing kat ferringhi! nak ajak eryn skali. ramai2 baru best.

akmal : sila la pi. biasa2 ja macam hotel lounge (mmg hotel lounge pon kan?)

:P

nea mora said...

kemain lagi kakak2 ang. hihihh..
awat tak tidoq skali kat situ?takyah la tak berbaloi2

RARA said...

nea mora : wei aku tak ajaq depa, depa yang galak! ahaks

tidoq Hard Rock Hotel? baik aku balik tidoq rumah and guna duit tu p bali ka, bangkok ka. barulah berbaloi2! ahaks

tp kalau ada org sponsor boleh gak