Saturday, November 21, 2009

I told ya.


Congratulations to Nicole, the beautiful girl who made history in the 13th cycle of America's Next Top Model as the first under 5'7" Top Model.  

Interesting, kan?


I am 5'6" and definitely will fall under the petite among the Americans. I wonder what should I call to my friends who are obviously shorter than me (except for Maisarah, ok from now on she's a petite)

Hehe.

8 comments:

myhas said...

aku sebenaqnya mmg teringin dipanggil petite.aku mmg petite di US weh.nice!

RARA said...

Nice kan!

abby said...

petite bukankah kurus dan kecil ? ok u r petite. im petitest.

abby said...

oih.alim naaa nicole ni. aku x tgk lngsung cycle ni.

RARA said...

abby : petite in term of heights of course! kauuuuuu ni.

muhamadakmalwahab said...

several things...

fyi : Nicole is 5'7", laura yang 5'6"...
secondly....the first was Eva Pigford from cycle 3...dia 5'7"

tapi aku sangat harap Laura yang menang eventho aku tau yang nicole akan menang...ko tengok la si nicole catwalk cam nak main american football ajer...butch giler okay...hahahahah

RARA said...

akmal : yes! eva, I forgot. tp Nicole macam made history la bcos this cycle 13 kan memang khas utk petite model, nicole 5'7" la aku tulis! haiiiiiiiip

mmg lawak jugak nicole catwalk, tp she take great photos.

but i'm sure laura pon akan jadi top model nanti.

nea mora said...

aku ni gena plak? petitetetetetetetetest. cilakak. aku rasa kat US aku category infant.