Monday, November 2, 2009

i am blessed with great friends


The wedding went well, even I ada sedikit propa, tapi kalau makan nasik 2 kali tu cana kira weiii!

Congratulations to Fikri and Ikin! Semoga kekal ke akhir hayat. I jumpa Normala Shamsudin one of the VIPs di wedding tersebut. Sangat cantik dan suami beliau juga hensem.

and we went to the Curve after that. I ada terbekenan satu baju kat Kitschen, murah saja, well at least much more cheaper than Dorothy Perkins. memememememe. nak nak nak! It's been a while since I last buy new tops! I think I need one. or at least a new one for the upcoming event.

WAIT WAIT WAIT. Apa kes dalam dulu dan sekarang?

I got at least 3 events this coming December, and I really can't wait for that. Even I need to spend a lil bit extra on it, but hey, it's the end of the year. I need something happening or something to remember before the year ends. like of course!

I heart my life.

Bertambah cinta bila dapat borak-borak di Murni sambil makan mee bali. ahaks.
Bertambah-tambah cinta kalau ditemani rakan-rakan yang dikasihi.
Iaitu Ezza, Apeh, Abby dan Wanny. :P
Dan jugak Rafiecca the future mommy!
Dah tak dapat datang kot telefon pon jadi :)
Worry not, nanti kita arrange meeting lagi!

What a great day.

dan esok berdating dengan Shazliana si duta Sabah di Kuala Lumpur! Hihiks



8 comments:

xoxo abby said...

*rasa mcm byk lagi nak sembang*

*i HEART my xoxo gurls so much*

*i can't wait for the upcoming event on december.kopak!*

*aku tak tau apa makanan or minuman yang buatkan aku cirit birit now. hmph.*

alya said...

aaaaa xdpt p wedding talok semlm tp xpa..aku kt wedding azam pn mcm nk pitam penat kot..
hrmmm pasni sapa lk kawen weh hehe

Anonymous said...

kyrah dear..jgn lupa include aku in incoming mtg..hope u gurls dont mind im joining..nice group stalking..

wannymashor

ezza said...

btol la..rasa mcm byk lg nk disembangkan..xpuaih!

RARA said...

xoxo abby : so the very the gossip girls la kau nih!!

december? ada sapa2 nak buat bacholerette party? or bak kata abi bacocirit party kahkahkahakah

alya : kalau u ada kat wedding talok mesti lagi best!

wanny : okeh! :)
weh group kami mana ada stalking2! prbbbbbb :P

ezza : bila plak nak berkumpul lagi, nak lempiaskan nafsu sembang kita ni! biaq kematu pungkoq dok kat kerusi pon takpa

xoxo aby said...

*aku x selesa duduk kt kerusi kt murni tu. sakit pungkoq bila bgn. pungkoq aku ka yg bersalah dalam hal ni?*

*mmg kena jumpa lagi la kita ni. mmg x puas*

*bacocirit sapa pulak december ni? mestila yg dah stabil dan ada calon suami.xkn la bacocirit aku yang YANG ADO ni*

*aku rindu hampa.over sgt la kan.*

cik ienn said...

how i wish i could be there.. *minah saleha lintas jalan

RARA said...

xoxo abby : pASni starbucks ka, bora bora ka, opsieee. dok buat kaya sungguh!

ienn : we miss u too darling.