Sunday, October 4, 2009

R & R Jasmine's team


Sabtu lepas I ada Reward and Recognition event for Jasminder's team. Ada 4 team kesemuanya and of course la team I tak dapat Best Team Award(dah agak dah) U know why? banyak sangat items yang telah membuatkan banyak errors, more items = more errors. Make sense kan. (ayat tamau kalah ahaks)

Our team is a very small team, we have only 15 people including a Manager and 2 assistant Managers, and that's make us very close to each other. PLOC is the smallest among all, but we are the loudest!

I played for yellow team. We had treasure hunt yang memeningkan and funny around the office area. Bulu biru itu di beri oleh Dingkle sebab biru itu kaler polis! Beliau memang nak kena niii.

Konon2 talentime, tengok2 ada orang dok tunduk plak kat situ. Huru hara kebanyakan gambar kali ni.
and
I dapat award best employee lagi! Best sangat keeeee?


Lawrence tengah baling belon konon2 belon tu terbang laaaaa. Bole?

Aliya dan bayang-bayang beliau.

Motif tangga kat situ?

Three malay ladies in PLOC.

Gelak dan candid. Gelak sungguh-sungguh ni.

Sangat ketara carrot cut beliau.

Yang tutup muka tu musuh ketat I. Dia sangat jahat macam puaka niang rapit.
but
Don't play2, both of them dapat award best employee! Dingkle for the second time okey!


Walaupon dia jahat tapi dia keja bagus. Itulah yang kami mahu!

Motif?



2 comments:

alya said...

motif mamat tayang pungkok sbb xfhm signalm org nk amek gambaq
motif tangga xtau lh..
d mmg jahat mcm syaitannn!
n wpn mai lmbt ttp best hahaha!!
next time tolong lh jgn hr sabtu..
n PLOC wpn kecik tp bsg mcm ramai sggh kn?

RARA said...

alya : nanti kalau ploc kena organize kita buat malam after work, and treasure hunt bg havoc skit! hahaha

tu laaaaaa! hingaq! riuh rendah, kuat makan. u name it!