Wednesday, October 7, 2009

dirasuk!


I dirasuk roh rajin! tapi roh malas buat kerja kat ofis tak keluar lagi dari badan I ni. Ahaks. Lepas je balik lunch, I terus bersemangat waja nak buat floor decoration . Excited sangat, dari tiup belon dan lukis gingerbread man pastu siap guna water color nak bagi cantik pastu gunting pastu lekat plak. Kau ado dah tua2 tapi seronok nak guna water color?

Best tau! Lagi best dapat mengelat tak yah buat kerja. Ahaks.

Habis decorate pukul 7.30pm. Balik terus dalam keadaan lapar. Namun, roh rajin datang lagi kat rumah pulak. I habiskan kerja2 yang tertunggak semalam, plus cuci cadar, and masak nasik goreng for two. (me and nea)

and pastu sempat tgk ANTM cycle 13, and update blog ni.

Amazing jugak kadang-kadang kalau kita pandai gunakan masa sebaiknya.

Kan?

eh tolong doakan adik I selamat di Indonesia!


5 comments:

alya said...

i likeee the gingerbreadman yg u decorate kt floor!
so cute!
n ye sgt rajin smpai belon pecah 2x haha!!
semoga aki n semua pelajar msia lain d indonesia selamat...amin!

MarlissaMusa said...

kemain roh rajin uolss..sgt proaktif!

RARA said...

alya : nice kan gingerbreadman! :)

mar : tu la, bukan selalu roh rajin nak mai. setahun 2 kali je kot ahaks

muhamadakmalwahab said...

aku baru ajer pulang...alhamdulillah...pulau jawa ngak ada apa apain...

Hazrey said...

u still have that spirit, please drop by my house. hahaha..