Saturday, September 26, 2009

wedding marathon


Congratulations to Haniza, Ainon and YB Midah a.k.a Syakirah for their weddings. Semoga berbahagia ke akhir hayat.


First kenduri yang kami serang ialah kenduri Haniza di Kompleks Tabung Haji, Penang.

Rara and Ezza, kawan MMU and TI penang.

Ienn and Ezza, diperkenalkan oleh Rara.


Baru sampai, tapi pengantin tak sampai lagi.

So apa lagi, makan dulu.

:) ehem

Belatar belakangkan pelamin? Bila la aku nak naik pelamin huhuhu

Menunggu ketibaan pengantin

Haniza dah sampai! Tahniah.

Jumpa puteh plaks!!! My funny classmate masa kat St George's dulu.

Kami terus ke wedding seterusnya, Ainon. Jumpa Lisa Baizura kat sana!

Cantiknya Ainon. Tahniah.

Sampai kenduri YB Midah dalam pukul 4 ptg, dia dah nak keluar utk outdoor photoshoot, apa lagi kena seret sama dengan dia, so kami pon pi ke Jeti ke Pulau Aman, cantik sangat! Mulalah berangan nak buat photo shoot kat sini. (dia buat dah)

Syakirah a.k.a YB Midah, Congrats darling! I wish u all the best! Mwahs.

Sementara dok tunggu photoshoot, kami pon buat la photoshoot sendri. :)

Najie yang cair kalau kena panas.

Feeling kot!

YB Midah and geng2 yang menjayakan perkahwinan beliau. Gorgeous!


Dan esok balik KL? OMG. Sungguh tidak bersedia!
TOLONGGGGG



5 comments:

cik ienn said...

sampai ketemu lagi...

rara said...

cik ienn : tu la, i miss penang oredi!

alya said...

cisss itu baju yg yb midah war war kn xlawa mlm tu??
mmg dia kena p buang tahi lalat kt ats mulut dia lh hehe..
lawa kot!!!! :)
pasni spa plak turn pakai bj pengantin jeng jeng jeng !!!

rara said...

alya : mmg YB midah suka buat terok! tu laa, kita tengok sapa yang kena!

eiz said...

ein hg pi mkn mee udang xajak!.gayat dak naik bot tu?..huhu