Wednesday, September 23, 2009

Third day raya 2009


Hari raya ketiga diteruskan dengan acara rumah terbuka dan makan secara besar-besaran (besaq sungguh2 ni)

Aya's place = nasik beriani (2 pinggan)
Ezza's place = kuih muih
Acik's place = lontong dan laksam
Reen's place = nasik dan lauk tomyam yg lazat dr chef import (orang siam masak nii)
Jojo's place = Mee Kari

Pastu Ina ajak pi makan laksa kat rumah dia, tp kena rush balik rumah sebab ada hal huuu.. Kalau tak sumbat plak laksa. Mapoh deh!

Reen's place, pekena tomyam, tukang masak diimport dari Siam wei! baekk punyaaa!

Aya and Roro, taken.

Hok ni Single!

Jojo's place , pekena mee kari sepinggan. Sedap oo cu dia masak

with Jojo! Reen and Jojo buat jejak kasih

OTW back home , Ok sila kira jerawat di muka saya!


Malam tu pi plak open house rumah Kak Kay kat Bertam, makan bakso yang sangat lazat! Me likey, Chef import jugak dr Indo! :P


Auntie Rara and Ninie.

Along and Ninie, jumpa depa kat rumah mak cha

Ladies talk at Eryn's

Fams

Rara and Eryn, kami telah bersepakat untuk mencari jodoh sesama sendiri.

Sakan aih!


Pastu pi jumpa geng SGGS kat MCD Caltex Sbrg Jaya. Angkut kakak and adik skali. PULUN.

Rara and Roro.

Rara, Reen, Shaz and Ienn. Geng tertelan speaker masa kecik, tapi Reen paling hebat sebab dia tertelan pusat karaoke.

Seronok tau jumpa dia ni, hingaq!

I love this woman.

Bagai!

Yang hadir.

Tired but fun!



4 comments:

cik ienn said...

seronok la.. tapi kalo ada uda, simah n didie..mesti lagi best!

muhamadakmalwahab said...

omaigottttt...
ko makan mengalahkan aku...huahuahaua
anyway....aku tak tau ler kalau aku sempat singgah rumah ko otw nak balik kl....nanti kita tengok bagaimana okay...

rara said...

cik ienn : betol betol betol

muhamadakmalwahab : memang mal, aku makan banyak gila cam nak pecah perot! ok apa2 roger k, kalau tak sempat kita jumpa di KL saja, Tan Sri Akmal, nak duit raya!!!

alya said...

mak aih mknnnnn..
tokojut eden haha!!
hebat ah! xsengkak perut ka weh hehe..