Thursday, September 17, 2009

Balik kampung OoO balik kampung!

Salam.

Sekejap je dah nak raya kan? Tak terasa macam puasa pon.

So esok malam right after work I akan pulang ke kampung dengan Aliya, Ezza and her sister, Shaney. I am soo looking forward for this balik raya trip this time, tak tau pasepa, maybe sebab cuti lama kot kali ni.

Tapi, kawan-kawan yang lain plak yang cuti pendek. It's okey, harap-harap banyak la open house from the family members, unlike last year, I tak leh gi open house sebab dah balik KL. Boring tau!

Haish, nak buat kerja pon sangat la malas dan tak ikhlas :P sebab semangat nak raya tu dok mai! Aliya pon dok counting days ja, and everybody in my department together dok counting days with us. and ya, I dapat banyak kad raya jugak! (I request actually :P) I mean this is the real kad raya ok , not the virtual one. hehehe. and I already gantung the kad raya I got, for the floor decorations! Tengok tu tak sabaq.

Nampak gayanya di zaman kegawatan ekonomi turut mengeffect duit raya yang bakal ku beri kepada 5 orang anak buah comel kesayanganku dan 2 orang anak menakan sepupu yang paling rapat. Hohohohoh. Takpa nanti makcik bawak tengok wayang cita Jin Notti ok!!! Wei 7 orang mana cukup keta nak angkut.

and

what's up with the ladies? what's the plan for hari raya? don't forget to count me in! and I need to see Najie bcos her things are still with me. Plan something interesting we can do on this hari raya. Ienn, open house?

and last but not least,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

I'll see you in Penang!

p/s : To cik Ienn, pasal supper a.k.a sahur tu nanti aku confirm k.


3 comments:

cik ienn said...

Message noted with thanks.

*ayat harus formal sebab dalam mood keja kan...

MarlissaMusa said...

hi cik rara,
selamat menyambut aidilfitri...mohon maaf zahir dan batin sekiranya ader yang terasa di hati..Semoga sambutan lebaran tahun ini memberi kegembiraan..InsyaAllah

alya said...

yay!! dh nk blk satni ptg!!!!!
glerr excited preparation seminggu awai kot haha!!
planning mmg rapi habeh ah! :)
any open house nk folo gk ngeh3!!