Friday, September 4, 2009

Singgah Sahur


Salam semua! Cana posa? OK Kah?

Bekerja sambil berpuasa adalah sangat cool okay. Kerja bertimbun-timbun tak pernah habis, tengok2 jam dah pukul 6, seronok nak mampos.

Alhamdullilah rezeki I seminggu yang lepas bertambah murah. Ada saja yang nak belanja berbuka ataupon nak tolong masakkan untuk berbuka. Terima kasih!

Teringat masa berbuka bersama keluarga di kampung, bubur lambuk di masjid kampung I adalah terbaekkkkk! Tapi kami panggil bubur kanji, tatau pasepa. Keluarga I besar, kalau sesekali berbuka sama-sama memang meriah. Seronok berebut bahagian ayam dengan anak buah sulung saya, ALONG ataupon Mr Crab. Dah besar dia, dah form 1 pon! hehehe. Ikan terubuk bakar 2 ekor baru cukup untuk semua.

Rindu.

Dah hari ke 14 puasa masih tak sempat berbuka dengan the ladies a.k.a pieces of the people i love. Hehe. Susah la, makin dewasa makin susah nak set kan waktu berjumpa. Masing2 ada commitment, busy, waktu kerja yang tak menentu dan sebagainya. Well, that's life .

tapiiiiiiiiii

setelah dibincangkan, dan berpuluh-puluh thread di facebook dijawab, kami berjaya mengaturkan satu perjumpaan sahur malam ni. Yeay!

I really can't wait to see Rafiecca the mummy wanna be, Ezza the part timer (ahaha), and my colleagues Abby and Mai!

To the ladies, I really treasure our friendship and it's really beautiful to be part of a friendship that grows deeper and stronger through the years.

I LOVE YOU ALL!
I really do.

No comments: