Sunday, September 27, 2009

I am not ready to work. I cant wait for the next weekend.


Tadaaaaa!

I am already in KL and guess what? I arrived in Sri Kembangan at 4 am today, departed from my home at 12am. Magic tak? berjaya jugak balik malam semalam walaupon kul 8.30 semalam masih berada di rumah Aya. Huhuhuhu. Tegar.

I balik dengan keta abah, sebab? Mr K buat hal and kena tahan kat Perodua Seberang Jaya. Uwaaaaaaaaaa, I miss my Mr K! nanti abah mai KL plak antar keta and tumbler(tetinggai) and bedsheet and what else? Ni la padahnya buat keputusan last minute, semua benda tertinggai.

Sampai Sri Kembangan terus borak-borak dgn Abby and Ezza sambil makan nasik yg dibawa dari Penang (sempat bawa bekal) dan tidor selepas tu. Menarik kan? Lepas makan tidor!

Bangun kul 10.30am terus jumpa Azrul dan terus ke plaza Low Yat untuk membeli laptop. Maka I pon dah selamat membeli secebis laptop dengan harga berpatutan! Pas ni nak tambat laptop aku kat grill tingkap! (kwang3) dan berjumpa Wanie bersama kekasih beliau untuk makan di SS2 sejurus selepas itu.

and let's call RJ2 to my new lappy. Muahs!

last but not least,

I am SOO NOT READY TO WORK, mentally and physically.Ya ALLAH, PLEASE HELP.

Sure, there are so many things to be done, stuff to be sorted, emails to reply and whatnot?

I masih di mood raya, tolong.

and I would love to say that this year raya is the best raya for me, ever since I was 20. Sebab raya masa kanak-kanak lagiiiiii best. Mungkin sebab cuti seminggu (heaven I tell you), dapat jumpa sedara mara,and friends, and this year I manage to attend few open houses which previously I can't because I normally work on the third or fourth day raya.

OH I REALLY CAN'T WAIT FOR THE WEEKEND.



7 comments:

muhamadakmalwahab said...

deng...dah beli laptop baru....

rara said...

akmal : laptop biasa2 saja la mal, tu la semalam aku msg kau igtkan nak ajak teman, tp kau kan tido!

alya said...

mmg xbest pn nk start keja minggu nih huhu..
pasni boh padlock besaq tambat laptop hehe.. :)

rara said...

alya : naji suruh tambat kat batang paip

eiz said...

RJ2 siut..ahaks..ahaks!

rara said...

eiz : RJ2 la, dulu kan RJ ahahah

muhamadakmalwahab said...

yer lah...aku memang focuz nak titoq saja untuk hari ahad (dok jadi drebar sepanjang minggu)...